Over HCC2024-06-07T12:14:15+00:00

Lidmaatschap

Wie, wat, waar, wanneer?

ook Lid worden van hCC?

Het Community Café is dé plek voor ondernemers die volop in de groei- en opschaalfase zitten! Regelmatig worden er evenementen georganiseerd voor en door de leden van deze bruisende community. Denk aan gezellige koffieochtenden, productieve co-workingdagen, inspirerende masterminds, boeiende workshops en verrijkende masterclasses. En dat alles op toffe locaties in en rondom Breda.

6 maanden lid voor €99,-

  • Expertstatus op de website en drukwerk van HCC
  • Toegang tot de community app met alle leden

  • Organiseren vóór en dóór de community leden

  • Korting bij verschillende HCC partners

  • Samen groeien naar een niet-te-stoppen business

En ook:

  • Maandelijkse Community Only evenementen*

  • +1 meenemen naar evenementen incl. package deal prijs

*Ticketprijzen verschillen per event en worden op de website gecommuniceerd.

DEAL | 1 jaar lid voor €179,-

  • HCC Lid voor een periode van 12 maanden

  • €19,- korting op je lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap HCC

Expertstatus op de website / socials en drukwerk van Het Community Café

Jij komt met foto en expertise op de website van HCC. Daarnaast zijn we ook actief op social media en zullen we je daar ook graag voorbij laten komen. Er is ook diverse drukwerk waar jouw naam en expertise in kom te staan, al met al, genoeg aandacht!

Je kan aansluiten bij Community Only evenementen

Er worden maandelijks evenementen georganiseerd met de community. Jij bent welkom bij evenementen die speciaal voor de community worden georganiseerd. Zo kunnen we elkaar nóg beter leren kennen! (ticketprijzen verschillen per event).

Toegang tot de community app

Jij krijgt (net als alle andere leden) toegang tot het community platform van HCC. Naast offline verbinden is elkaar online kunnen vinden ook enorm belangrijk!

+1 meenemen naar evenementen | Package deal

Jij mag tijdens community only evenementen een +1 meenemen, zo kan jij je businessbuddy ook kennis laten maken met de ondernemers in Het Community Café!

Organiseren voor – en – door de communityleden

Jij mag (in samenwerking met mij) een masterclass, workshop ect. organiseren binnen HCC. Zo kunnen we elkaar helpen, omdat we experts zijn in ons eigen vakgebied. Één paar keer per jaar organiseren we een OPEN evenement waarbij iedere ondernemer welkom is, ook dan mag jij je expertise laten zien!

Samen groeien naar een ‘niet te stoppen business’

Al met al, we zijn een leuke ambitieuze club met ondernemers die wilt groeien in het ondernemerschap. Wij doen dat het liefste samen, en dat laten we graag zien!

Dit zeggen de leden!

Als ondernemer in Breda doorgroeien tot ongekende hoogte? Dan kan ik je alleen maar aanraden om lid te worden van Het Community Café. Wat een energie zit er in deze community! We inspireren, adviseren en motiveren elkaar telkens opnieuw tijdens de toffe events die Yvonne opzet en organiseert. Koffie first? Je komt thuis met een flinke dosis motivatie om weer verder te knallen met je business én een groter netwerk. Een gouden kopje koffie dus. Had ik ook al genoemd dat de community erg gezellig is? Een must als je onderneemt in Breda of omgeving.

Danique Plaatzer, SEO tekstschrijver & Auteur

Ik ben in december ingestapt in Het Community Cafe en heb er echt geen minuut spijt van gehad. Wat een fijne club mensen bij elkaar. Doordat we allemaal in dezelfde fase van ondernemen zitten, heb ik vaak al aan een half woord genoeg in gesprekken. We (h)erkennen elkaars struggles.

Wat ik het fijnste vind aan de club is dat we elkaar oprecht vooruit willen helpen. Dit is voor mij echt een groep met gelijkgestemden. Ik hoef mij niet anders voor te doen, dan dat ik ben. Ik weet niet hoe Yvonne het doet, maar ze krijgt het voor elkaar om de juiste mensen bij elkaar te zetten. Elk event is een feestje om bij te zijn. Op deze manier vind ik netwerken echt leuk. Mede omdat het altijd gezellig is.

Linda Snijders, OBM
Ik vind het erg waardevol om lid te zijn van de HCC Community. Yvonne zorgt ervoor dat er diverse events worden georganiseerd. Voor ieder wat wils! Ze zorgt ervoor dat je je thuis voelt op de evenementen zoals een co-working dag of koffiemomentje. Het is leuk en waardevol voor je netwerk om op deze evenementen steeds nieuwe ondernemers te ontmoeten of dezelfde ondernemers weer eens tegen te komen. Het is niet alleen maar grappen en grollen. We leren ook nog wat van elkaar door middel van masterclasses en workshops. Een laagdrempelige manier om wat te leren en een kijkje te nemen in de keuken van een andere ondernemer.
HCC heeft mij al veel plezier (en business!) opgeleverd. Als je het tof vindt om samen te werken met andere ondernemers, een goede connectie op wil bouwen en van lekkere koffie houdt dan zit je goed bij HCC.
Marjolein van Zundert, Jurist
Supergezellig om elkaar eens in de zoveel tijd te zien, dan voelt het echt alsof je samenkomt met een soort familie/groot team van collega’s. Je werkt toch indirect aan soortgelijke doelen. Voor ieder zit dat er in de details anders uit, maar het is wel steeds inspiratie die je bij elkaar opdoet. Het is ook fijn om iets met elkaar op te bouwen qua kennis, zakenrelaties en mogelijkheden.
Een heel fijne plek waar je thuiskomt met allerlei andere ondernemers die er voor elkaar zijn, elkaar steunen en elkaar stimuleren de volgende stap te zetten. Als dat geen toegevoegde waarde is dan weet ik het ook niet meer!
Nikki Pommer, Marketeer
Ik vind de beleving binnen Het Community Café goed! Ik vind het goed geregeld en meldingen komen in een goede frequentie.
Ik vind dat de toegevoegde waarden hem vooral zit in het versterken van elkaar. Je merkt dat de verschillende expertises elkaar echt verder kunnen helpen zeker in de gesprekken die je faciliteert. Verder vind ik de masterclasses heel waardevol.
Ik raad HCC aan omdat het gewoon een reten leuke groep is met leuke events die je niet wil missen!
Eva Noort, Website specialist
De community bestaat uit een geweldige mix van ondernemers vanuit verschillende disciplines en uit de regio. Bij andere netwerkclubs heb ik echt veel minder diversiteit ervaren. Yvonne zorgt voor een ongedwongen sfeer. De tijd vliegt terwijl je volkomen relaxed met andere ondernemers contact maakt. De events hebben precies genoeg structuur: geen stijve pitchrondes maar ook niet ongemakkelijk tussen onbekende zoeken naar een gesprekspartner.  Ongedwongen contact leggen met elkaar op allerlei manieren. Daardoor zijn er echt altijd leuke en eerlijke gesprekken.
Het enthousiasme van Yvonne is aanstekelijk waardoor je zin krijgt om je eigen steentje bij te dragen aan de leukste community die ik ken!
Mirthe Thijssen, Intuïtieve coaching

Hoewel ik al lid was van een netwerkclub hier in Breda, creëerde Yvonne gewoon dikke FOMO toen ze HCC de wereld in slingerde. Ondanks het feit dat ik nog in het buitenland was en niet eens bij de eerste evenementen kon zijn, wist ik meteen dat ik lid wilde worden.

Het is een heerlijke club ondernemers bij elkaar. Gezelligheid ten top. Doet Yvonne goed!
Kristel Janssen, Copywriter & co-creator

Veelgestelde vragen

Mag ik eerst deelnemen aan een evenement voordat ik lid word?2024-04-12T18:51:19+00:00

Je mag deelnemen aan een Koffie First ochtend! Stuur mij even een berichtje via de socials en ik kijk of er plek is, om als +1 mee te gaan tijdens deze netwerkochtend. Check de agenda alvast voor de eerstkomende data!

Wat voor soort lidmaatschappen zijn er?2024-04-12T18:47:24+00:00

De lidmaatschappen zijn er voor 6 of 12 maanden. Om de kracht van community te laten werken heb je MINIMAAL 6 maanden nodig (mits je dus deelneemt aan evenementen en andere activiteiten) om lekker te landen in een groep ondernemers.

Moet ik bepaalde omzetdoelen halen om lid te worden?2024-04-12T18:41:11+00:00

Wij kijken niet naar omzetdoelen, wij kijken naar mindset! Hoe ben jij als ondernemer en pas jij met de groei die je doormaakt bij deze community? Laten we het bespreken in een kennismaking > Plan kennismaking met Yvonne

Moet ik in Brabant wonen om bij Het Community Café te mogen?2024-04-12T18:31:42+00:00

De meeste mensen wonen in Brabant, dat is een feit! Maar als jij bereid bent om naar Breda te rijden voor de offline evenementen, dan ben je ook welkom als je buiten het geweldige Brabant woont!

Socials

Kosten lidmaatschap

Word lid voor €99,- excl. btw (6 maanden) of €179,- excl. btw (12 maanden). Plan hier je kennismaking met Yvonne.

Contactgegevens

Adres kantoor
Zijlstraat 5-9
4811 RZ Breda

Yvonne@hetcommunitycafe.nl
Whatsapp: 06-12954738

Titel

Ga naar de bovenkant