Een dag co-werken met ambitieuze ondernemers!

·januari 31, 2024·Events·1 min·

Het was ein-de-lijk zo ver, het eerste co-working event van Het Community Café!
Samen met 15 gemotiveerde ondernemers hebben we een dag samen gewerkt op een te gekke locatie in Breda!

De locatie, MyOffice in Breda, is een co-working locatie waar bedrijven gevestigd zitten. Gelukkig hebben ze een gedeelte waar ook ondernemers van buitenaf welkom zijn! Na één paar keer zelf gewerkt te hebben op deze plek, werd het tijd om de experts van HCC mee te nemen op co-working avontuur.

‘Het is tijd om de experts van HCC mee te nemen op co-working avontuur’

Zo gezegd zo gedaan…

15 ondernemers waren aanwezig tijdens deze dag, hoe leuk! Het is voor mij zeker fijn om te zien dat jullie ook weleens zin hebben om een dagje op een andere locatie te werken. Zo gezegd zo gedaan, ik organiseer zo’n dag natuurlijk gelijk!

‘een dagje buiten de deur’

Werken – Emotie grabbelton – lunchen en community!

Naast hard werken, had ik het Community Emotie spel meegenomen, het perfecte spel om samen met de andere experts te doen – en eens uit je comfort zone te stappen qua emoties. Geen voorbereide speeches, gewoon lekker spontaan, en dat is leuk en inspirerend!

Daar kwamen weer mooie verhalen uit!

Zo heb ik (want ik deed 4x mee met het spel) – diverse leuke verhalen gehoord van community leden. De een wil emigreren, de ander een nieuw aanbod lanceren, iemand wil graag een product ontwikkelen en de ander is gewoon lekker in zijn flow. Waardevol, om dat soort verhalen te horen over andermans ondernemersleven!

Dankjewel voor jullie enthousiasme deze dag, dit geeft mij zoveel energie voor de toekomstige events!

Liefs,

Yvonne

Andere artikelen