Opening kantoor OBSES | Een fysieke locatie waar community leden samenkomen!

·januari 19, 2024·Events·2 min·

Eind 2023 zijn we gestart met Het Community Café. Wat 100% is begonnen met een vliegende start. Maar daar kwam ook de mogelijkheid om op een fysieke plek, het een en ander te regelen, WHAT!?

Als je me langer kent, weet je – zodra er mogelijkheden zijn voor fysieke locaties, pak ik die met beide handen aan! Zo werk ik al heel wat jaren samen met de heren van OBSES. Toen hun (via mij) in aanraking kwamen met de nieuwe locatie, waren we vrijwel direct verkocht.

De mogelijkheden die aanwezig zijn op deze locatie (met beneden EN bovenverdieping) waren te mooi om waar te zijn. Maar binnen 3 weken was het geregeld, we zouden tussen oud en nieuw de sleutels krijgen van de unit om deze ‘werk-ready’ te maken (bureau’s – planten – monitoren en noem maar op).

‘De mogelijkheden waren te mooi om waar te zijn!’

Zo gezegd zo gedaan…

Eind 2023 waren we opeens aan het verhuizen. Gezonde spanning, want wat gaat deze locatie ons allemaal brengen? Met ons bedoel ik uiteraard OBSES, Mark en Rick (ook te vinden op deze website onder IT) hebben een IT bedrijf wat zich ook bezig houdt met community building. Een perfecte combinatie (als je het mij vraagt) – en een hele fijne samenwerking.

‘Een fysieke plek voor community leden’

Nog voordat we ook maar één dag gewerkt hadden in onze nieuwe Unit – had ik al een feestje gepland. #duh

Dit soort dingen – moet je vieren. Kan je zeker niet aan je voorbij laten gaan. Laat dat maar aan mij over, evenementen organiseren doe ik dagelijks! Zo waren de vlaggetjes besteld, de taartjes met logo opgehaald en de biertjes koud gezet.

Nog altijd kom ik met veel plezier op deze locatie waar vele leden van HCC een fijne werkplek hebben!

Andere artikelen